Matkat

 

KOTIMAAN  MATKAT

Virve Malin

Puh: +358 41503 5397

S-posti: virve.malin@outlook.com

Matkailutili: OP Salo FI18 5410 6440 0107 00


 

18.11.2021

Tulevia matkoja varattavissa nyt.

Ja nyt reissataan

 

 

 

2.12 To. Tämä on ryöstö! Turun kaupunginteatterin hulvaton komedia. Alk. klo 14.00. Liput ja kuljetus yht. 56.00 €. / hlö. Ilm. ja maksu 17.11 men. Lähdemme Salon torilta klo: 12.00 HUOM !  teatterissa vaaditaan koronatodistus ja henkilöllisyystodistus. 

22.1.-22 La. Viihdekonsertti Turun konserttitalossa. Upea esitys musiikin ammattilaisilta. Soittajina Laivaston soittokunta sekä Sinitakkien soittokunta. Kapellimestarit Juha Ketola, Tero Haikala ja Jari Virta. Solisteina Arja Koriseva, Hannu Lehtonen ja Juha Ketola. Juontajana Juhani Leinonen. Juhlavaa sisääntulomusiikkia. HUOM ! Sitovat ilmoittautumiset 25.11-21 mennessä. Maksu 47.00 € / hlö. sisältäen lipun ja kuljetuksen. Suoritus 9.12-21 mennessä. Esitys alkaa klo 16.00 ja päivä on lauantai. Käy toimistolla tai soita 041-5035397.

14.2.-22 Ma Ystävänpäiväristeily Viking Gracella iltalähtönä. A-hytti 45,00 €. / hlö ja B-hytti 40,00 €. / hlö. Hintaan sisältyvät kuljetus, hytti, lounasbuffet ja kahvilippu sekä ohjelma laivalla lasillisen kera. Alustavat ilmoittautumiset 25.11-21 mennessä. Lähtöaika tarkentuu myöhemmin.

Muistin virkistykseksi ilmoittautumiset voi tehdä joko toimistolla tai soittamalla Virvelle.

---------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------

 

 

ULKOMAAN  MATKAT

 


Salon Matkatoimisto Asemakatu 8 24100 Salo puh. 02-7 316 316 

info@salonmatkatoimisto.fi 
www.salonmatkatoimisto.fi 

 


 

 

Salon Eläkkeensaajat ry:n  matkailusäännöt

 

1. Matkailu on Salon Eläkkeensaajat RY toiminnassa yksi keskeinen toimintamuoto, jonka hyvään toimivuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota.

2.  Omakustannushinta  koskee Salon Eläkkeensaajat ry:n jäsenten matkoja.

3.  Matkan hinnoittelun tavoitteena on, että yhdistys saa toiminnasta aiheutuvat kulut peitettyä. Hinnoittelussa on huomioitava myös markkinoinnin oheiskustannukset.

4.  Matkoilla tulee matkustajan  pystyä huolehtimaan itsestään. Ruoka-allergioista, liikunta esteistä yms. tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

5. Toteutettavista matkoista tiedotetaan kuukausikerhossa, erillisillä tiedotteilla toimistossa, yhdistyksen kotisivuilla ja kaupunki-tiedotteessa. Tilanteesta riippuen voi ilmoittaa myös Salonjokilaakso lehdessä. Tiedottamisvastuu on ensisijaisesti matkan järjestäjällä.

Yhdistyksen tiedottaja osallistuu matkailutiedottamiseen siten kuin matkanvetäjä ja tiedottaja keskenään sopivat.

6. Matkanvetäjä maksaa järjestämistään ja osallistumisesta kyseisiin matkoihin 10% matkan hinnasta.

7. Ystävänpäiväristeilylle  40 % alennuksella oikeutettuja ovat kahden (2) vuoden toiminnan jälkeen. Kerhojen ja toimikuntien vetäjät. Emännät, askartelukerholaiset, järjestelytoimikunnan jäsenet. Laulukuorolaiset + laulajien kassan hoitaja. Vaatesäilytys sekä esiintyjät. Hallitus ja sen toimihenkilöt.

Mikäli matka järjestetään käsityömessuille, askartelukerholaiset saavat matkasta 40 % alennuksen.

Kulttuuriristeilylle 15 € hintaan ovat oikeutettuja kahden  ( 2 ) vuoden toiminnan jälkeen kerhojen ja toimikuntien vetäjät, sekä hallitukseen ja hallitustyöskentelyyn osallistuvat toimihenkilöt.

Mikäli  risteilylle lähtee esiintyjiä, he saavat  40% alennuksen.

Muu kannustaminen päätetään erikseen hallituksessa.

8.  Matkanvetäjä antaa hallitukselle tiedot toteutuneista matkoista ja niiden osallistujamäärästä, sekä taloudellisesta tuloksesta neljä  kertaa vuodessa.

9. Peruutusehdot Matkanvetäjällä on oikeus periä kulut peruutetusta matkasta.

10. Matkanjohtajan tehtävät Matkanjohtaja huolehtii matkustajaryhmän yleisestä opastamisesta matkan aikana. Matkanjohtajan velvollisuuksin ei kuulu osallistujan henkilökohtaisten asioiden hoito. Sairastapauksissa matkanjohtajan velvollisuus on pyrkiä hankkimaan sairastuneelle hoitoa.

 

Hyväksytty Salossa  7.10.2019

Salon Eläkkeensaajat Ry:n hallitus

pj__Paassilta Simo

Työryhmä Malin Virve, Kanko Anja, Koskinen Tapani